Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Termeni & Conditii

Bine ați venit la Prestige Flame!

Vă rugăm să citiți următorii termeni și condiții de utilizare care guvernează utilizarea site-ului de către dumneavoastră. (“Acordul”). Utilizarea site-ului reprezintă acceptarea acestui acord respectiv a acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Site-ul www.prestigeflame.ro este proprietatea S.C. ENDLESS F & B  S.R.L , societate romana cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei nr. 142, camera 1, sc.A, et.1, ap.4, sector 1, fiind înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/9759/2017, CUI/CIF: 37793720, și va fi numită in continuare „Prestige Flame”.

S.C. ENDLESS F & B  S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.prestigeflame.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Înregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat sa vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) si o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea in siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, iar orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator este integral in responsabilitatea dumneavoastră.

Prin inregistrarea ca utilizator al Prestige Flame va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Prestige Flame. De asemenea, pentru a va abona la newsletter-ul sau alertele Prestige Flame va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate ( GDPR ) pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Prestige Flame, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

Sunteți de acord să ne inștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteți pe deplin in cunoștintă de cauză că orice informație, date, text, fotografii, grafică, etc., continuțe in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine.

În cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informatie pe care o veți gasi pe acestea. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri și luați sau nu în considerare informația gasită acolo. În aceste condiții nu putem sub nici o formă, direct sau indirect, fi făcuți responsabili pentru conținutul site-ului incluzând, dar nelimitandu-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Prestige Flame este un magazin online de desfacere “en-detail” (comertul cu amanuntul). Produsele comercializate in acest magazin sunt destinate consumului, iar revânzarea acestora fara acordul in scris al S.C. ENDLESS F & B S.R.L. este strict interzisă (conform Codului Fiscal).

Conținutul site-ului

Intregul continut al site-ului www.prestigeflame.ro și toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustrații, design-uri, email-uri, script-uri,  elemente de grafica web, simboluri, programe, icon-uri, fotografii, video clipuri și alte materiale sunt deținute și controlate de Prestige Flame sub directa coordonare a S.C. ENDLESS F & B  S.R.L. fiind aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Site-ul și conținutul său este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveți voie să reproduceți, publicați, transmiteți, distribuiți, afișați, modificați, vinde sau să exploatați în nici un fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său este destinat promovării produselor Prestige Flame. Site-ul este controlat și operat de societatea comercială S.C. ENDLESS F & B S.R.L.

Folosirea fara acordul scris a S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul „www.prestigeflame.ro” este detinut de catre S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta-taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web, pixeli) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe „www.prestigeflame.ro” sunt produse/create si comercializate de S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.. Preturile produselor pot fi schimbate oricand, fara o alta notificare.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord precum și informațiile apărute pe acest site oricând, fără o notificare prealabilă, acest lucru fiind valabil și în cazul întreruperii activitații.

Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți acest acord de fiecare dată când utilizați site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul.

Tranzacțiile pe site

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă plasată pe site. Putem limita sau anula cantitățile comandate. Aceste restricții pot include comenzi plasate de același client, cu același card de credit/debit, și/sau comenzi care folosesc aceeași adresă pentru facturare și/sau aceeași adresa de livrare. În cazul în care vom modifica sau anula o comandă, vom încerca să vă notificăm contactându-vă pe adresa de e-mail și/sau la numărul de telefon oferit în momentul când a fost efectuată comanda.

Refuzarea unei comenzi poate interveni și dacă:

–  nu avem pe stoc produsul comandat

–  plata dumneavoastră nu a fost finalizată in cazul plății cu cardul sau transfer bancar

–  a fost o eroare legată de prețul sau descrierea produsului

–  nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveți sub vârsta legală, ați făcut în trecut comenzi pe care nu le-ați ridicat, etc…)

Instrumentele de plata puse la dispozitia cumparatorilor:

Ramburs in momentul livrarii coletului.

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate direct curierului in momentul livrarii.

Pentru aceasta optiune se aplica o taxa de ramburs ce este afisata in momentul selectarii acestei metode de plata.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • Nume firma: S.C. ENDLESS F & B S.R.L.
  • C.U.I.: 37793720
  • Nr. Reg.Com.: J40/9759/2017
  • Sediul social: Calea Grivitei nr. 142, cam. 1, sc. 1, et. 1, ap. 4
  • Banca TRANSILVANIA; Cont IBAN: RO16BTRLRONCRT0599406601
  • Email: contact@prestigeflame.ro
  • Telefon: 0741 626 070

Prin Card bancar online

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul NETOPIA Payments. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele NETOPIA Payments, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Livrarea comenzilor

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare (maximum 5), socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se efectuează din stoc prin curierat rapid in orice localitate din țară . Livrarea prin curier rapid implica facturarea unui cost de transport în funcție de modalitatea de plată aleasă.

Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul Romaniei prin firma de curierat Sameday Curier.

Costul de transport pentru fiecare comanda / livrare se adauga la valoarea totala a comenzii. 

Vă rugăm ca la primirea coletului, să verificați integritatea ambalajului in prezența curierului. Dacă exista nereguli, inregistrați-le împreună cu curierul într-un proces verbal pe care il expediați apoi pe adresa noastră sau il trimiteți pe email la adresa regasita in sectiunea contact ori in partea dreapta jos a site-ului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 170 RON, transportul este gratuit.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Menționăm ca prețurile de livrare se pot modifica în funcție de prețurile practicate de firma de curierat.

Politica de retur & rambursare

In calitate de client aveti dreptul de a returna produsele Prestige Flame in termen de 14 zile conform OUG nr. 34/2014.

Cele 14 zile se contorizeaza din momentul primirii comenzii ce o doriti returnata.

Pentru exercitarea acestui drept va rugam sa trimiteti o cerere scrisa la adresa contact@prestigeflame.ro.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie obligatoriu sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Returul produselor se va face cu etichetele / ambalajele / produsele intacte si insotite de documente, accesorii si/sau cadourile primite in cadrul aceleiasi comenzi.

Costul total al returului va fi suportat de catre client. Vom oferi suport cu contactarea firmei de curierat dar si cu informatii sau detalii privind ambalarea.

Rambursarea contravalorii comenzii se va efectua prin transfer bancar ori ramburs, in functie de metoda de plata aleasa in momentul plasarii comenzii.

In cazul lumanarilor, returul va fi posibil doar in conditiile in care fitilul NU a fost aprins sau deteriorat in orice fel; ceara din recipient nu a fost afectata in niciun fel de catre dumneavoastra iar recipientul este in stare perfecta (fara zgarieturi, ciobituri, sparturi sau unde este cazul componente lipsa).

In cazul in care conditiile mai sus mentionate nu sunt respectate, Prestige Flame ( S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.) isi rezerva dreptul de a refuza returul unui produs ori a unei comenzi deoarece consideram valoarea produsului ca fiind diminuata ori produsul in sine ca fiind neconform in vederea repunerii in vanzare.

Comentariile utilizatorilor, recenziile, feedback-ul și alte observații ale acestora

Toate comentariile, recenziile, sugestiile și ideile trimise sau oferite online, prin email sau prin poștă, vor fi și vor rămâne proprietatea Prestige Flame. Dezvăluirea, trimiterea sau oferirea oricăror tipuri de comentarii constituie cesionarea către Prestige Flame a tuturor drepturilor patrimoniale de autor asupra lor, iar societatea comercială S.C. ENDLESS F & B  S.R.L. nu va avea nici o limitare în utilizarea acestora, în scopuri comerciale sau în orice alt scop. Prestige Flame nu are și nu va avea nici o obligație:

(1) de a păstra confidențial recenziile;

(2) de a plăti despăgubiri pentru oricare din recenzii;

(3) de a răspunde la oricare din recenzii.

Prestige Flame are dreptul dar nu este obligată să monitorizeze sau să modifice oricare comentariu. Sunteți de acord să nu încălcați nici un drept al unei părți terțe, incluzând drepturile de autor, de marcă înregistrată, intimitate sau alte drepturi. În plus, sunteți de acord ca recenziile dumneavoastră să nu conțină calomnii, materiale abuzive sau obscene, să nu conțină viruși sau alte programe care ar putea afecta operaționalitatea paginii web. Nu aveți voie să folosiți adrese de email false sau să pretindeți că sunteți o altă persoană. Sunteți responsabil(ă) în exclusivitate pentru recenziile scrise de dumneavoastră. Prestige Flame nu iși asumă nici o responsabilitate și nu poate fi trasă la răspundere pentru comentariile scrise de dumneavoastră sau de o parte terță.

Informații despre produs/e

Prețurile afișate pe site sunt în RON. Nu includ alte taxe legate de transport sau plată. Anumite produse pot avea anumite limitări de cantitate și pot fi returnate sau schimbate doar prin intermediul paginii web, în concordanță cu politica de returnare aplicabilă.

Erori, inexactități și omisiuni

Se poate întampla ca uneori să existe informații pe site-ul nostru care conțin erori de ortografie, inexactități sau omisiuni care pot referi la descrierea produselor, prețurilor, promoțiilor, ofertelor și disponibilitate. Ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile și de a anula comenzile dacă o informație de pe site este incorectă, oricând, fără o notificare prealabilă (chiar dacă o comandă a fost deja plasată).

Culori

Facem tot ce este posibil pentru a afișa cât mai acurat culorile produselor care apar pe site. Nu vă putem garanta însă că ecranul monitorului/device-ului dumneavoastră va afișa cu exactitate aceste culori. Există monitoare mai luminoase sau mai întunecoase, unele nu sunt calibrate, de aceea pot apărea mici diferențe de culoare.

De asemenea produsele Prestige Flame sunt produse 100% handmade si pot aparea diferente de nuanta/culoare/intensitate intre loturile produse.

Link-uri către alte pagini web și servicii

Site-ul poate conține link-uri către alte pagini web care nu sunt controlate de Prestige Flame și care nu are nici o responsabilitate pentru paginile spre care face referire. Link-urile sunt oferite exclusiv pentru a înlesni navigarea pe site sau pentru informarea utilizatorilor site-ului.

Declinarea responsabilității

Materialele de pe site sunt oferite “așa cum sunt”, fără nici un fel de garanție, în afara celor implicate voit, incluzând fără limită, garanții ale titlului, garanțiile implicite ale produselor, potrivite pentru un scop particular sau neîncalcarea proprietății intelectuale. Prestige Flame declină orice responsabilitate de a actualiza materialele de pe site, cu toate că poate modifica materialele de pe site oricând, fără înștiințare prealabilă. Utilizarea site-ului presupune asumarea întregii responsabilități pentru orice cost asociat cu utilizarea site-ului. Prestige Flame nu va fi responsabilă pentru daunele de orice fel cauzate de utilizarea site-ului de către dumneavoastră.

Despăgubiri

Sunteți de acord să păstrați Prestige Flame departe și împotriva oricărui tip de reclamații, daune, costuri, incluzând cheltuielile de judecată care decurg din sau au legatură cu utilizarea site-ului de către dumneavoastră și/sau de încălcarea unei clauze a Acordului.

Soluționarea conflictelor

Fiind conștienți de costurile ridicate ale unei neînțelegeri, nu doar în bani dar de asemenea în timp și energie, împreună, dumneavoastră și Prestige Flame sunteți de acord cu următoarea procedură de soluționare a conflictelor: în cazul unei controverse sau a unei neînțelegeri provenite din utilizarea paginii noastre web sau din încălcarea, forțarea acestui Acord sau a oricărei părți din el (“Conflictul”), înainte de de a începe procedura penală, trebuie să încercăm să soluționăm problema într-o manieră amiabilă printr-o notificare în scris a celeilalte părți (scrisoare cu confirmare de primire) în care sunt descrise faptele și circumstanțele (incluzând orice document relevant) care au produs acest conflict și prin permiterea unui interval de 30 de zile pentru a răspunde sau pentru a soluționa neînțelegerea. Notificarea trebuie trimisă:

(1) către societatea comercială S.C. ENDLESS F & B  S.R.L , cu sediul in Bucuresti, Calea Grivitei nr. 142, camera 1, sc.A, et.1, ap.4, sector 1, în atenția administratorului societății;

(2) către dumneavoastră la ultima adresă de facturare folosită sau la adresa de facturare/livrare din profilul dvs. online. Amândouă părțile, atât dumneavoastră cât și Prestige Flame sunteți de acord că această procedură de soluționare a conflictului este o condiție premergătoare care trebuie îndeplinită înaintea inițierii procedurii de litigiu.

Drept legal

Acest Acord a fost interpretat în conformitate cu legile din România. Orice conflict apărut în timpul acestui Acord va fi soluționat exclusiv de curțile de justiție din România. Excepția unei clauze a acestui Acord nu poate fi considerată o excepție pentru celelalte clauze prevăzute în acest Acord. Dacă oricare din clauze se dovedește a fi inaplicabilă sau invalidă din orice motiv, acea clauză va trebui separată, iar celelalte clauze vor avea în continuare puteri și efecte depline. Acest Acord reprezintă un contract între noi referitor la utilizarea de catre dumneavoastră a paginii noastre web.

Încetarea Acordului

Acești termeni au efect până la rezilierea lor de către dumneavoastră sau de către Prestige Flame. Puteți rezilia acest Acord oricând. Prestige Flame de asemenea poate rezilia acest Acord oricând făra o notificare prealabilă. În consecință, Prestige Flame poate restricționa accesul la site, dacă încălcați clauzele acestui Acord.

Shopping Cart