Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Informatii produse

Ceara de soia:

Folosim ceara 100% naturala extrasa din soia.

Pentru arome folosim uleiuri de parfum iar acestea sunt dozate in mod echilibrat pentru a rezulta o eliberare de aroma perfecta in timpul arderii.

De retinut ca unele arome ale lumanarilor sunt mai puternice sau mai slabe, in functie de componentele de baza din care sunt produsi parfumantii.

Lumanarile Prestige Flame sunt create 100% handmade, acest lucru poate afecta intensitatea/nuanta culorilor intre loturile produse.

Fitilele folosite sunt realizate din bumbac impletit cu fire de in, acestea fiind 100% ecologice.

Colorantii utilizati de noi sunt obtinuti din compusul organic anilina, o substanta extrasa din planta de indigo.

In functie de cantitatea fiecarei lumanari timpul de ardere poate varia intre 12-48+ ore.

 

Ceara de albine:

Folosim ceara de albine cu puritate 100%.

Lumanarile fabricate din ceara de albine NU contin arome / coloranti, acestea avand un miros usor dulceag precum mierea.

Fitilele folosite sunt realizate din bumbac impletit cu fire de in, acestea fiind 100% ecologice.

Beneficiile lumanarilor din ceara de albine pura:

1. Purifica aerul
Odata aprinse, lumanarile din ceara de albine produc ioni negativi, care neutralizeaza poluantii din aer, curatandu-l. Astfel, aceste lumanari ajuta la eliminarea particulelor de praf, a mirosurilor neplacute, a sporilor de mucegai si a altor alergeni, purificand atmosfera din camera si alinand simptomele de astm si alergie. In acest mod, lumanarile protejeaza sistemul respirator al celor care inhaleaza aerul astfel purificat.

2. Induc o stare de relaxare
Mirosul natural, usor dulceag, al lumanarilor din ceara de albine poate induce o stare de relaxare, fara sa copleseasca simturile.

3. Nu irita sistemul respirator
Lumanarile din ceara pura nu produc fum aproape deloc si absolut niciun pic de funingine.

Folosirea lumanarilor din ceara de albine

In cazul bolnavilor de astm si al persoanelor predispuse la alergii sezoniere, se recomanda arderea lumanarilor din ceara de albine pura, inainte de culcare, timp de 30-60 de minute, pentru a purifica aerul din camera si a facilita un somn odihnitor. 

Arderea lumanarilor din ceara naturala este indicata inclusiv la birou, precum si in incaperile circulate, unde se pot aduna mirosuri neplacute. Nu in ultimul rand,  aceste lumanari sunt sigure de folosit chiar si camera celor mici, tocmai pentru proprietatile lor de curatare a aerului, astfel incat sa protejeze plamanii delicati ai copiilor. 

ATENTIE !

Nu lasati niciodata lumanarile aprinse nesupravegheate !

Shopping Cart