Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Termeni de utilizare

Conținutul site-ului

Intregul continut al site-ului www.prestigeflame.ro și toate materialele de pe site, incluzând texte, imagini, ilustrații, design-uri, email-uri, script-uri,  elemente de grafica web, simboluri, programe, icon-uri, fotografii, video clipuri și alte materiale sunt deținute și controlate de Prestige Flame sub directa coordonare a S.C. ENDLESS F & B  S.R.L. fiind aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Site-ul și conținutul său este destinat exclusiv uzului comercial. Nu aveți voie să reproduceți, publicați, transmiteți, distribuiți, afișați, modificați, vinde sau să exploatați în nici un fel conținutul site-ului. Site-ul și conținutul său este destinat promovării produselor Prestige Flame. Site-ul este controlat și operat de societatea comercială S.C. ENDLESS F & B S.R.L.

Folosirea fara acordul scris a S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.  a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul „www.prestigeflame.ro” este detinut de catre S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta-taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web, pixeli) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe „www.prestigeflame.ro” sunt produse/create si comercializate de S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.. Preturile produselor pot fi schimbate oricand, fara o alta notificare.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acest acord precum și informațiile apărute pe acest site oricând, fără o notificare prealabilă, acest lucru fiind valabil și în cazul întreruperii activitații.

Din acest motiv, vă încurajăm să revizuiți acest acord de fiecare dată când utilizați site-ul. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu folosiți site-ul.

Shopping Cart