Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Intrebari frecvente

  • De ce lumanarea are imperfectiuni formate din pete albe?

R:  Acesta se numeste “frosting effect” sau “efectul de inghetare” ce apare datorita compusilor organici (naturali) prezenti in soia.

Efectul de înghețare ( frosting effect ) se produce atunci când se formează un strat cristalin alb pe suprafața cerurilor naturale, în cazul nostru, soia. Acesta este un efect natural al cerii de soia și apare numai în ceara vegetală, “înghețarea” are loc atunci când ceara naturală folosită la fabricarea unei lumânări încearcă să revină la starea sa naturală.
Acest efect este o indicatie ca ceara de soia folosita este 100% naturala.
Menționam că acesta nu afectează în niciun fel calitatea lumânărilor!
 

Lumanarile Prestige Flame sunt realizate din ceara de soia 100% naturala si vegetala.

  • De ce lumanarile nu pot fi perfecte ca si aspect?

R:  Produsele noastre sunt concepute/realizate ca fiind 100% naturale. Acestea nu contin alti compusi chimici artificiali sau aditivi ce pot afecta sanatatea ( de ex.: parafina sau stearina – obtinute din petrol).

  • Cum pot pastra in conditii optime o lumanare?

R:  Este indicat ca lumanarile sa fie pastrate la temperatura camerei (20-24grade celsius) ferite de lumina directa a soarelui ori a altor factori de curent de aer / caldura (calorifere, aeroterme, cuptoare, seminee etc.) .

  • Cum pot arde o lumanare in conditii optime si de siguranta?

R:  Lumanarile nu se plaseaza pe sau langa suprafete inflamabile – recomandam plasarea lor pe orice tip de suport de pahar ori alte tipuri de protectii pentru mobila (de preferat sticla sau metal) in vederea protejarii mobilierului si/sau suprafetelor in fata caldurii.

Pastrati o distanta de cel putin 15 cm. intre lumanari si/sau alte obiecte.

Inainte de reaprindere scurtati fitilul (0.5cm aproximativ) si curatati suprafata lumanarii de eventuale impuritati (ex. fitil ars)

Shopping Cart