Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
 
Bine ați venit la Prestige Flame!
 
Suntem o afacere pasionată de frumusețea și calitatea produselor handmade. Ne specializăm în crearea de lumanari parfumate naturale și broderii personalizate, aducând unicitate și eleganță în casele și viețile clienților noștri.
 
Lumanările noastre parfumate sunt realizate cu dragoste și atenție la detalii. Utilizăm doar ingrediente naturale de înaltă calitate, cum ar fi ceara de soia, ceara de albine, uleiuri esențiale si uleiuri de parfum, pentru a crea arome captivante și rafinate. Fie că preferați notele delicate ale florilor sau aromele îmbietoare ale condimentelor, avem o gamă variată de arome pentru a vă încânta simțurile și a vă crea o atmosferă relaxantă și reconfortantă în fiecare colț al casei voastre.
 
Pe lângă lumanările parfumate, oferim și servicii de broderie personalizată. Cu ajutorul tehnicii noastre experte și a echipamentelor de ultimă generație, putem transforma obiectele voastre preferate în piese unice și personale. De la tricouri, hanorace, patch-uri și prosoape până la cadouri personalizate pentru evenimente speciale, putem da viață ideilor voastre prin broderia de înaltă calitate și atenția la detalii.
 
La Prestige Flame, punem accent pe calitatea produselor și satisfacția clienților noștri. Fiecare produs este creat cu atenție și pasiune, având în vedere standardele noastre ridicate. Ne străduim să vă oferim experiențe de cumpărături plăcute și servicii personalizate, pentru ca fiecare client să se simtă special și apreciat.
 
Vă invităm să explorați gama noastră de lumanări parfumate și servicii de broderie personalizată. Fie că doriți să vă răsfățați simțurile sau să oferiți un cadou unic și memorabil, suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți produsul perfect. Vă mulțumim că ați ales să ne cunoașteți și suntem încântați să fim parte din călătoria voastră spre frumusețe și creativitate!
 
Echipa Prestige Flame,

Alexandru & Andreea

Shopping Cart