Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Livrarea comenzilor

Termenul de livrare este de 2 zile lucratoare (maximum 5), socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se efectuează din stoc prin curierat rapid in orice localitate din țară . Livrarea prin curier rapid implica facturarea unui cost de transport în funcție de modalitatea de plată aleasă.

Produsele comandate sunt livrate pe tot teritoriul Romaniei prin firma de curierat Sameday Curier.

Costul de transport pentru fiecare comanda / livrare se adauga la valoarea totala a comenzii. 

Vă rugăm ca la primirea coletului, să verificați integritatea ambalajului in prezența curierului. Dacă exista nereguli, inregistrați-le împreună cu curierul într-un proces verbal pe care il expediați apoi pe adresa noastră sau il trimiteți pe email la adresa regasita in sectiunea contact ori in partea dreapta jos a site-ului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 24 ore de la primirea coletului.

Pentru comenzi ce depasesc valoarea de 170 RON, transportul este gratuit.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Menționăm ca prețurile de livrare se pot modifica în funcție de prețurile practicate de firma de curierat.

Shopping Cart