Bun venit în magazinul nostru! Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.
Bun venit în magazinul nostru!
Bucură-te de livrare gratuita la comenzile peste 170 Ron.

Politica de retur & rambursare

In calitate de client aveti dreptul de a returna produsele Prestige Flame in termen de 14 zile conform OUG nr. 34/2014.

Cele 14 zile se contorizeaza din momentul primirii comenzii ce o doriti returnata.

Pentru exercitarea acestui drept va rugam sa trimiteti o cerere scrisa la adresa contact@prestigeflame.ro.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie obligatoriu sa fie in aceeasi stare in care au fost receptionate. Returul produselor se va face cu etichetele / ambalajele / produsele intacte si insotite de documente, accesorii si/sau cadourile primite in cadrul aceleiasi comenzi.

Costul total al returului va fi suportat de catre client. Vom oferi suport cu contactarea firmei de curierat dar si cu informatii sau detalii privind ambalarea.

Rambursarea contravalorii comenzii se va efectua prin transfer bancar ori ramburs, in functie de metoda de plata aleasa in momentul plasarii comenzii.

In cazul lumanarilor, returul va fi posibil doar in conditiile in care fitilul NU a fost aprins sau deteriorat in orice fel; ceara din recipient nu a fost afectata in niciun fel de catre dumneavoastra iar recipientul este in stare perfecta (fara zgarieturi, ciobituri, sparturi sau unde este cazul componente lipsa).

In cazul in care conditiile mai sus mentionate nu sunt respectate, Prestige Flame ( S.C. ENDLESS F & B  S.R.L.) isi rezerva dreptul de a refuza returul unui produs ori a unei comenzi deoarece consideram valoarea produsului ca fiind diminuata ori produsul in sine ca fiind neconform in vederea repunerii in vanzare.

Shopping Cart